Φραγκιαδάκης Εμμανουήλ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DDS, MSc
Έβανς 8, Ηράκλειο Κρήτης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ:2810 - 284063

GALLERY

Οδοντιατρείο Εμμανουήλ Φραγκιαδάκη

Ο Στρατιωτικός Χειρουργός Οδοντίατρος Εμμανουήλ Φραγκιαδάκης διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης, οδός Έβανς 8 (κέντρο) όπου παρέχει υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες.  
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Οδοντιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη το 2007 και στη συνέχεια εργάστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας επί 2 έτη (2007-2009) όπου εκπαιδεύτηκε σε μια σειρά εξειδικευμένων κλινικών (οδοντοπροσθετική, γναθοχειρουργική, οδοντοθεραπευτικό, ενδοδοντολογικό, περιοδοντολογικό,  στοματολογικό, ακτινοδιαγνωστικό). 
Το 2009 έκανε μετεκπαίδευση στην εμφυτευματολογία όπου και έλαβε την πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία εμφυτευματολόγων (BDIZ-EDI). Στο ιατρείο του ως γενικός οδοντίατρος ασχολείται  επίσης με ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών πράξεων όπως αισθητική οδοντιατρική και προσθετική, απονευρώσεις, χειρουργική στόματος, περιοδοντολογία, παιδοδοντία.
Ο οδοντίατρος Εμμανουήλ Φραγκιαδάκης  διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης από το Μάρτιο του 2009 ως σήμερα.