Φραγκιαδάκης Εμμανουήλ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DDS, MSc
Έβανς 8, Ηράκλειο Κρήτης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ:2810 - 284063

Οδοντιατρείο Εμμανουήλ Φραγκιαδάκη

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!
Το οδοντιατρείο μας βρίσκεται στην οδό Έβανς 8 (μικρή Έβανς), στο κέντρο τού Ηρακλείου, απέναντι από το ειρηνοδικείο της πόλης, λίγα μέτρα από τη λεωφ.Δικαιοσύνης.
Στο οδοντιατρείο μας παρέχουμε οδοντιατρική θεραπεία και φροντίδα σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον πού προσπαθεί να καλύψει τις πιο υψηλές σας απαιτήσεις.
Διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα αξιόπιστα και αναγνωρισμένα μηχανήματα και συσκευές της αγοράς, προσφέροντάς σας άριστα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής.
Το ασύρματο-ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα πού βρίσκεται στο οδοντιατρείο μας μάς δίνει τη δυνατότητα άριστης απεικόνισης των ακτινογραφιών , που εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη πού βρίσκεται μπροστά στον ασθενή, με την ελάχιστη δυνατή δόση ακτινοβολίας.
Η πιστοποιημένη μετεκπαίδευση στη χειρουργική εμφυτευματολογία και τα οδοντικά εμφυτεύματα, σε συνδυασμό με τον πιο σύγχρονο χειρουργικό εξοπλισμό  εγγυώνται το αρτιότερο αποτέλεσμα στη χειρουργική στόματος.
Στο οδοντιατρείο μας, παρέχεται η δυνατότητα ενδοδοντικής θεραπείας (απονεύρωσης)  με τη χρήση  των πλέον σύγχρονων και διεθνώς αναγνωρισμένων  συστημάτων  (system-B,  obtura III) και μηχανοκίνητων μικροεργαλείων, μειώνοντας τον αριθμό των επισκέψεων για την ολοκλήρωση της θεραπείας σε μία επίσκεψη, ελαχιστοποιώντας την ταλαιπωρία του ασθενή
Ο αυτόκαυστος κλίβανος αποστείρωσης τελευταίας γενιάς (Β-class) εγγυάται την πλήρη αποστείρωση όλων των χρησιμοποιούμενων εργαλείων, μηδενίζοντας τη διασπορά μικροβίων στο οδοντιατρείο.
Η ειδική λάμπα λεύκανσης που διαθέτουμε, μας δίνει τη δυνατότητα της ολοκληρωμένης διαδικασίας λεύκανσης των δοντιών σε μία μόνο επίσκεψη, με άριστα αποτελέσματα.

Με εκτίμηση
Εμμανουήλ Μ. Φραγκιαδάκης, Στρατιωτικός Οδοντίατρος.